Levering & Plaatsing

100 hottubs uit voorraad leverbaar

Met ruim 100 hottubs op voorraad zijn we één van de grootste hottub verdelers van Europa.
80% van de kunststof hottubs hebben we op stock dus kunnen we binnen de 5 werkdagen uitleveren.

Servicelevering door het Hottub.be team

Wie kiest voor een servicelevering door Hottub.be, kan rekenen op een snelle installatie, correcte levering en grondige uitleg. Ons eigen leveringsteam bestaat namelijk uit echte hottubspecialisten, die het maximale uit uw hottub willen halen.

Na uw bestelling nemen wij contact met u op om de datum en het tijdstip van levering te bepalen. Die dag zal ons leveringsteam uw hottub op de door u aangeduide plaats monteren. De volledige montage van uw hottub en een grondige uitleg van het gebruik hiervan.
Prijzen voor het leveren en plaatsen in België (vanuit Sint-Martens-Latem)
0-50km – € 210,00
50-100km – € 260,00
100 – 150km- € 315,00
150 – 200km – €370,00
Boven de 200km is op aanvraag.

Levering door transporteur

Wij hebben nauwe partnerships met verschillende transporteurs. Indien u voor hen kiest, nemen wij eerst contact met u op om de leverdatum af te spreken. Daarna neemt onze partners contact met u op om de laatste details te verwerken.

Een levering door een externe transporteur is een levering tot aan uw voordeur. De Hottub wordt op een pallet vervoerd en met een pompwagen uit de vrachtwagen gehaald.
Wij zorgen ervoor dat de hottub goed werd ingepakt, waardoor u de hottub niet altijd goed kunt inspecteren. Daarom is het noodzakelijk om naast uw handtekening altijd de zin “Zonder zichtbare schade” te vermelden. Onze hottubs worden verzekerd verzonden, tekent u voor goed ontvangst, dan gaat de verzekering ervan uit dat de hottub zonder schade is toegekomen.

Gratis verzending

Vanaf €100

Klantenservice

T 09 240 10 60

Veilig Betalen

Home banking & overschrijven

Showroom

Sint-Martens-Latem
Kortrijksesteenweg 130